Stock Baltyre Hungary

Gumiabroncs kis-és nagykereskedelem

A Baltyre cégcsoport 1996-ban kezdte meg működését. Az egyik vezető szereplőnek számítunk az EU-ba történő gumiabroncs importban. A külkereskedelemben, nagy és-kiskereskedelemben szerzett évtizedes tapasztalat, a piaci igényekre történő gyors reagálás a vállalat azon tulajdonságai közé tartoznak, amelyek lehetővé tették, hogy a gumiabroncs piacokon dinamikus és rugalmas logisztikai rendszert és értékesítési hálózatot építsünk ki, minőségi termékeket juttassunk vásárlóinkhoz. Termékeinket kedvező áron, optimális szállítási feltételekkel juttatjuk el vásárlóinkhoz. Az értékesítési hálózat szisztematikus kiépítése és a logisztikai rendszer együtt lehetővé tették ügyfeleink számára, hogy velünk együtt növekedjenek és gyorsan reagáljanak a piacokon zajló változásokra.

Tyres Baltyre Hungary

Disztribúciós hálózat

Disztribúciós központunkban 8000m2-nél nagyobb területen tároljuk a gumiabroncsokat, amely elhelyezkedésének köszönhetően a legjobb feltételeket nyújtja az optimális elosztáshoz. A központ közvetlenül az autópálya mellett található a szlovákiai Belušaban, Csehországhoz közel, rugalmas szállítási lehetőségekkel a V4 országaiba, Észtországra, Lettországba, Litvániába és a skandináv országokba. Magyarországon több, mint 2600 m2 fedett raktárunkban tároljuk a gumiabroncsokat, melyeket saját autóinkkal és futárszolgálattal juttatunk el ügyfeleinkhez. Megfelelő kapacitással gondoskodunk vevői igényeink kielégítéséről, saját szállítmányozási központunk gondoskodik a rendszeres gumiabroncs szállításról minden ügyfelünk számára. Magyarországi központunk Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában Az M59 ipari park M épületében várja vásárlóit. Szakértő értékesítői csapattal oldunk meg minden felmerülő problémát, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és használják is a nálunk megvásárolt gumiabroncsokat.

Levegőnyomás ellenőrzése

A biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele, hogy a gumiabroncsokban mindig az előírt értékű levegőnyomás legyen. A levegőnyomás értéke alapvetően befolyásolja az autó iránytartását, a fékező- és vonóerőt és a gumiabroncsok futásteljesítményét.

read more...

A gumiabroncsok jelölései

A gumiabroncsok oldalfalán látható jelölések megértésével sokkal könnyebbé válik a megfelelő termék kiválasztása. Számok, betűk és piktogramok is láthatók az abroncsokon, amelyek ismeretében tájékozódhatunk pl. az adott termék méretéről, DOT-számáról és a speciális tulajdonságairól is.

read more...

A gumiabroncs minták főbb típusai

A gumiabroncsok mintázata három nagy csoportba sorolható: kötetlen forgásirányú, forgásirányos és aszimmetrikus mintázatok.

read more...

Baltyre Slovakia

www.baltyre.com
info@baltyre.com
+421 42 4710300

Baltyre Czech

www.baltyre.com
office@baltyre.com
+420 424 710 543

Österreifen GmbH

www.osterreifen.com
office@osterreifen.com
+43 3182 28987

Baltyre Eesti

www.baltyre.ee
info@baltyre.ee
+372 747 2652

Baltyre Latvia

www.baltyre.lv
info@baltyre.lv
+371 283 004 72

Baltyre Lietuva

www.baltyre.lt
info@baltyre.lt
+370 687 89890

×