English languageMagyar nyelv
Menu
Language selection
Login

Gumiabroncs katalógus

Regisztráljon, hogy kedvezőbb áron vásárolhasson!
Ha már regisztrált, jelentkezzen be

Banner 1Banner 2Banner 3Banner 4Banner 5

Gumiabroncs Baltyre

szélesség
magasság
felni

A Baltyre KFT. 1996-ban kezdte meg a munkáját és mostanra már fő importálójának számít a gumiabroncsok beszerzésében, melyeket a volt Szovjetunió tagállamaiból, Ázsiából és a világ más részeiből importálja az Európa Unióba. A külkereskedelemben, valamint a gumiabroncsok nagy- és kiskereskedelmi értékesítése során szerzett tapasztalat lehetővé tette egy dinamikus, rugalmas üzleti és szállítási struktúra kialakítását, a gumiabroncsok árusítását piacainkon, melyeket kíváló árkategóriában, jó szállítási feltételekkel kínálunk vásárlóinknak. A jól átgondolt telephelyek építése, a logisztikai rugalmasságunkkal egyetemben lehetővé teszi, hogy vásárlóink velünk közösen fejlődjenek és operatívan reagáljanak a piac változásaira. Szlovákiában, Csehországban, Észtországban és Litvániában létrehozott leányvállalataink és üzlethálózataink leegyszerűsítik az áru útját a gyártótól a felhasználóig és ezzel együtt az ebből származó előnyök pozitívan hatnak az üzleti partnereinkre is. Következésképpen erős, megbízható és hosszútávú partnerekké válhattunk viszonteladóinknak, gumiabroncs gyártó cégeinknek, akik az európai piacra új márkákat és új termékeket biztosítanak általunk. A már piacon lévő abroncsok mellett a Baltyre KFT. kezdetettől fogva azzal foglalkozik, hogy felkutassa az új temékeket és bevezesse azokat a piacra, hogy minél nagyobb választékot tudjon nyújtani ügyfelei számára.

Mit kínálunk üzleti partnereinknek?

Nagykereskedelem és gumiabroncs értékesítés

1. A központjaink (Beluša - raktár összterülete: több mint 8000m2) előnyös földrajzi elhelyezkedései, a gumiabroncsok tárolása, terjesztése szempontjából jól megválasztott. Központunk Beluša, mely közvetlenül az autópálya mellett fekszik, Csehország  és Szlovákia  határán, hogy rugalmasan tudja ellátni a V4-es országokat. Lettországban és Észtországban található központjaink a baltikum államait és Skandináviát látják el.

2. A nagy múlttal rendelkező hálózatunk, amely szerződéses üzleti partnerekből áll, ellátja Szlovákia, Csehország, Lettország, Észtország régióit. Részlegesen jelen vagyunk a lengyel, magyar és litván piacon is. Cégünk üzletpolitikájának vezérelve, hogy közősen az üzleti partnereinkkel együtt egy hosszútávú kapcsolatok építsünk ki, a rövidtávú pénzügyi megoldások helyett. Saját logiszikai rendszerünk rendszeres ellátást biztosít a cég összes üzleti partnerének a megfelelő mennyiségben és az üzlethálózat igényeit figyelembe véve.

Kiskereskedelem és ügyfélkör

Korszerűen felszerelt szervizeink, a jól képzett szakembereink segétségével minden méretű és fajtájú abroncs szervizelését elvégzi, és ezzel ápolja azt a kiváltképp fontos kapcsolatot ügyfeleinkkel szem előtt tartva elégedettségüket, haszons információkat gyűjtve forgalmazott gumiabroncsainkról, melyet viszonteladóinkkal és partnereinkkel is megosztunk.

Előnyösebb árak

Regisztráljon internetes üzletünkben s ezzel konkurencián felüli árengedményeket kaphat egész választékunkra

gyors elérhetőség

Baltyre Hungary Kft.
8093 Lovasberény
Külterület HRSZ: 0102/2
Hungary

+36-70-395-8612
+36-70-413-8990

sales@baltyre.hu

Baltyre Slovakia

E-mail: info@baltyre.com
telefon: +421 42 4710300

Baltyre Czech republic

E-mail: office@baltyre.com
telefon: +420 424 710 543

Baltyre Eesti

E-mail: info@baltyre.ee
telefon: +372 747 2652

Baltyre Latvia

E-mail: info@baltyre.lv
telefon: +371 283 004 72

Baltyre Russia

E-mail: info@baltyre.ru
telefon: +7 919-622-3000

Baltyre Lietuva

E-mail: info@baltyre.lt
telefon: +370 687 89890

A terméket a kosárba helyeztük

Baltyre Hungary Kft.367039586128093LovasberényRákóczi utca 1/A

A baltyre.hu weboldala sütiket használ az oldal működésének biztosítása, a használat megkönnyítése, az oldalon végzett műveletek nyomon követése és a szolgáltatások javítása, valamint releváns ajánlatok biztosítása érdekében